.

Карид биберон клип момиче метал за бебета, бебета и малки деца - Униза Модерен държач за биберон за бинки, соти, играчки - сладък траен лек аксесоар за бебешки аксесо?

Карид биберон клип момиче метал за бебета, бебета и малки деца - Униза Модерен държач за биберон за бинки, соти, играчки - сладък траен лек аксесоар за бебешки аксесоари за бебета - Girl Pack

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Karids 4 парчета, комплект от държачи за биберон за биберон - резервирайте се сега и предоставете на вашите малки момичета и момчета с тази сладка играчка за зъби и биберон на листик с метална закопчалка и гъвкави ленти Страхотните характеристики и предимства на използването на нашия съвременен биберон и ергономичен дизайн на клипове : той има дизайн на стрела с цветове, наличен розов и сив полиестерен плат, който никога няма да избледнее и ще се побере добре върху всяко облекло на вашето момиченце. Предлага се в пакет от 4 и мерки за 9 инча . универсална употреба - всички биберони, могат да се използват, за да не заблудят вашите бебета бинки, пюре, играчки и други. Тези първокласни биберони са леки и преносими, супер лесни за носене със себе си на пътуване или където и да е другаде, когато отидете . С еластични краища, за да държи сигурно пръстена на биберон. Страхотен подарък - някой просто имаш бебе или може би сами имаш малко? Това е страхотен и полезен подарък за всички майки и татковци, идеален за рождени дни, Коледа, бебешки душове и други.

Към свойства