.

Бейзболна чанта за момчета за момчета и момичета, сгъваема чанта за фитнес зала за софтбол, чанта за топка и прилеп с разглобяема барна мрежа за футбол баскетбол дъ?

Бейзболна чанта за момчета за момчета и момичета, сгъваема чанта за фитнес зала за софтбол, чанта за топка и прилеп с разглобяема барна мрежа за футбол баскетбол държи бухалка, държач на шлем, ръкавици

BGN 9.06

Налично
Налично за поръчка

Сгънете мрежата : Мрежевата торба с топка за теглене може да я извади, когато имате нужда, или да я върнете обратно в торбичката с цип, когато не я използвате. Момчетата и момичетата могат да го използват като раница за фитнес или чанта за училищни книги. Многофункционална : Бейзболната раница също може да ни използва чанта за фитнес, футболна раница и баскетболна чанта. тя лесно се сгъва, за да се впише на всяко място, без да добавя никакво пространство за тежест . Задоволете нуждите на играчите през сезона и тренировъчния период. Стрейците, които са направени от супер удобен полиестер, могат да предотвратят копането в раменете ви и да помогнат за намаляване на тежестта на рамото ви, затова тази чанта за теглене е много удобна за използване. Чантата за прилеп има допълнителни джобове за задържане на ключове, смартфони, портфейли, слънчеви очила и други. Мрежестната торбичка е прикрепена към раницата с 2 бутона. може да държи различните ви спортни съоръжения или ежедневните ви спортни доставки, като спортни дрехи, спорт Кърпи, плувна екипировка и др. Дишащ и комфорт : Представяйки се в домашни условия просто, чантата за софтбол е основната чанта е достатъчно голяма, за да държи всичко - от обяд до вашите маратонки, клечки или друга предавка.

Към свойства