.

Ecoyyzn ядки дъвчки играчки естествени здрави ръчно плетени ухапвания устойчиви птици висящи дървени блокове за дъвчене, птичи играчки за дъвчене, висящи дървени бло?

Ecoyyzn ядки дъвчки играчки естествени здрави ръчно плетени ухапвания устойчиви птици висящи дървени блокове за дъвчене, птичи играчки за дъвчене, висящи дървени блокове играчки

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Дякчки играчки : Висящите дървени блокове помагат на папагалите да дъвчат и подрязват човките си всеки ден, естествен навик за тях Дяк играчки : Висящите дървени блокове играчки помагат на папагалите да дъвчат и подрязват човките си всеки ден, естествен навик им. Декорация на клетка за птици : Играчките за дъвчене са много декоративни, не само като птици, които гризат играчките за дъвчене, но и като украса на клетката за птици . Декорация на клетка за птици : Играчките за дъвчене на ядки са много декоративни, не само като птици, които гризат играчките за дъвчене, но и като украса на клетка за птици. Ръчно плетено : Тази играчки за дъвчене на птици са ръчно плетени, привлекателни вашите домашни любимци, подходящи вашите папагали и други птици и др. Спецификация : Тип на артикула : Птица Дявка Тесматериал : Ядки, Кокосови черупки, трупи, сизал въжета : Прибл. Естествено и здравословно : Играчките за дъвчене на птици са изработени от естествени ядки, кокосови черупки, трупи, сизално въже, без никакво химическо оцветяване, безопасно и .

Към свойства