.

Шулемин папагал Шиеща играчка устойчива памучно въже коктейел Conure Parakeet Birds Triangle кръг за висящ костур играчка домашни любимци доставки за клетка аксесоари за декор?

Шулемин папагал Шиеща играчка устойчива памучно въже коктейел Conure Parakeet Birds Triangle кръг за висящ костур играчка домашни любимци доставки за клетка аксесоари за декорация, розово

BGN 7.93

Налично
Налично за поръчка

Изработен с висококачествени материали, този замах е устойчив на хапки, издръжлив и без остри ръбове, като гарантира комфорта и насладата на вашия домашен любимец) B : Диаметър : 20cm/7.91 "(Приблизително. Дизайн на опаковане на въжета, тази играчка за шиене на папагал позволява на домашните любимци да играят безопасност на домашните любимци. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Описание : Представяне на играчката за суинг на папагала, универсална и забавна играчка за вашия пернат приятел! С триъгълник или кръгла форма и обвита в меко памучно въже, тази люлееща се играчка е идеална за птиците да играят, хапят, смилат зъби и нокти, за да намалят скуката, стреса и разрушителното поведение. Пакет Включва : 1 х играчка за люлеене на папагал, висяща катарама, памучно въже, устойчив на ухапване Детайли за размера : A : Диаметър : 15cm/5. Перфектен за папагали, коктейли и други малки птици, този замах е задължителен за колекцията на любителите на любителите на птиците.) C : Странична дължина : 17cm/6.Тази играчка за шиене на папагал е проектирана с 2 форми, включително триъгълник и кръг, идеална за свирене на птици, хапене, смилане на зъби и нокти, помагайки за намаляване на скуката, стрес и разрушително поведение. Тази играчка за шиене на папагал осигурява забавна и интерактивна среда за домашни любимци да спортуват и да останат здрави.) C : Странична дължина : 17cm/6.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките.

Към свойства