.

БЕЗПЛАТНА доставка на 1 бр. кош За съхранение на Плетени Кошници За съхранение на Кръгла Кошница от Ракита за употреба за Плодове Ракита Кошница от Ракита кошница К?

БЕЗПЛАТНА доставка на 1 бр. кош За съхранение на Плетени Кошници За съхранение на Кръгла Кошница от Ракита за употреба за

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

синтетичен материалКошница от юта : Естествена и реална, сигурна и полезна за здравето, за използване може да бъде сигурен.Кошница за съхранение на водорасли : Мултифункционален контейнер за съхранение, тя може да бъде проста кошница за съхранение на всички всячины, хляб, яйца и т. Контейнер за закуски : Тази преносима кошница за съхранение е направена от висококачествен дървен материал за продължителна употреба.Кошница за ядки за закуска : Благодарение на проекти писалка е много просто и лесно да се движат.Малки плетени кошници, ръчно изработени : Тази практичен кош за багаж придава повече чар и красота на вашата стая.Списък на пакетите 1 x кошница за съхранение Характеристики - Цвят : Кафе тава за ядки. - Материал : Дървена кошница от ракита. - Естествен цвят и фина текстура.Структурата е добра, материал - здрава кошница от ратан с дръжка. - Тази практичен кош за багаж придава повече чар и красота пуфику за поднос в стаята си. - Кошница за съхранение на плодове, бонбони, закуски и други кухненски принадлежности и предмети от бита на Плетени кошница за плодове. - Тази преносима кошница за съхранение е направена от висококачествен дървен материал за продължителна употреба, сплетен контейнер за съхранение.

Към свойства