.

Кръгла кошница за багаж от ратан ръчна изработка, Плетени Чиния, Сервировочный тава за плодови закуски с кожена дръжка (Цвят: OneColor, размер: 29 * 6,5 cm)

Кръгла кошница за багаж от ратан ръчна изработка, Плетени Чиния, Сервировочный тава за плодови закуски с кожена дръжка (Цвят:

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

1 Изработени от ратан, той може придават чар на всяко помещение. Лесно се съхранява и транспортира. Идеален за масата за хранене, журнального маса, шкафа или всяка част на вашия дом. Пазете малки предмети на място, за да поддържа реда в дома си. Просто избършете с влажна кърпа и се съхранява в сухо място. Изработени от ратан, той може придават чар на всяко помещение. Лесно се съхранява и транспортира. Идеален за масата за хранене, журнального маса, шкафа или всяка част на вашия дом. Пазете малки предмети на място, за да поддържа реда в дома си. Просто избършете с влажна кърпа и се съхранява в сухо място. Изработени от ратан, той може придават чар на всяко помещение. Лесно се съхранява и транспортира. Идеален за масата за хранене, журнального маса, шкафа или всяка част на вашия дом. Пазете малки предмети на място, за да запази реда в дома си. Просто избършете с влажна кърпа и се съхранява в сухо място.Параметри : Материал : ратан Цвят : кафяв, бял Размер : 24 * 6,5 cm (S), 29 * 6,5 cm (L) на помещение включва : тава * 1 (с изключение на други демонстрационни продукти) Забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2.

Към свойства

Material:
rattan
Color:
Brown,White
Size:
24*6.5cm(S), 29*6.5cm(L)
package includes : :
tray *1(excluding other demo products):
notes:
1. Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error.:
2. Due to different computer screen and display , the actual color may be slightly different from the picture.Thanks for your understanding!:
Occasions:
Great for home, bedroom, living room,