.

DOITOOL Прищепка за дрехи 6 бр. Големи Скоби, за да се завивки, Хавлии, Щипки за дрехи, Ветрозащитная Прищепка, Тежкотоварни Скоба за сушене на дрехи, Клинове, Куки, за да ?

DOITOOL Прищепка за дрехи 6 бр. Големи Скоби, за да се завивки, Хавлии, Щипки за дрехи, Ветрозащитная Прищепка, Тежкотоварни

BGN 5.60

Налично
Налично за поръчка

Стяга има нескользящую зубчатую конструкция за увеличаване на триене, и той се стяга здраво, и трудно отвалитьТой има вградена метална извор на напрежение, високо напрежение скоба, хапят, не може да зажимать по-големи предмети, но също така има носеща способност.Полипропилен пластмаса, нескользящая дръжка, устойчива на износване, траен, водоустойчив i. Конструкция с двоен клипс осигурява двойна защита на вашия одеяла, може да се мотае и да се използват, както и функция за сушене е по-цялостна.Много е подходяща за съхранение на дрехи в пералното помещение или килера, кърпи за баня и кухненски аксесоари, като например пластмасови опаковки.Стяга има нескользящую зубчатую конструкция за увеличаване на триене, и той се стяга здраво, и трудно отвалить.Той има вградена метална извор на напрежение, високо напрежение скоба, хапят, не може да зажимать по-големи предмети, но също така има носеща способност.Полипропилен пластмаса, нескользящая дръжка, устойчива на износване, траен, водоустойчив i. Конструкция с двоен клипс осигурява двойна защита на вашия одеяла, може да се мотае и да се използват, както и функция за сушене е по-цялостна.Много е подходяща за съхранение на дрехи в пералното помещение или килера, кърпи за баня и кухненски аксесоари, като например пластмасови опаковки.Описание Тази прищепка е направена от висококачествен полипропилен материал; тя е по-широк, по-дебела и по-твърда и може да се държат дрехи.Той също така разполага с очарователни цветове, които добавят цвят към живота ви.

Към свойства