.

3 бр., Малка Висулка От Естествен камък, Тюркоаз, Кристални Агата, Разнообразни Дамски Бижута, Обеци Направи си сам, Колие, Гривна, Аметист qinqiwang (Цвят: камък с изображ?

3 бр., Малка Висулка От Естествен камък, Тюркоаз, Кристални Агата, Разнообразни Дамски Бижута, Обеци Направи си сам, Колие,

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

1 Красиви камъни може да даде на себе си и на своите приятели. Камъни може да се използва като уникална декорация за вази, чинии, аквариум и стъклен амбалаж. 3、 Размер на гравиране може да се различават малко, моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване. 4、 Тъй като всеки екран на компютъра е различно, изображението може да не отразява действителния цвят на продукта. 5、 Естествени минерали : Защото всеки камък е различен, моля, позволете на естествените камъни се различават по форма, размер и цвят от показаната на картинката.Материал на продукта : полускъпоценни камъни Размер : 8x13 мм; Тегло : 3 Забележка : Цветът също може да се различават малко от цвета на продукта, това е нормално.Снимки често изглеждат повече, отколкото реален продукт, консултирайте се с размер на стоката.Поради ръчно изработени от естествен камък, ако сте недоволни от продукта, first може да направи нещата за вас, ако имате нужда от друг размер, преди да изпратите можем да измислям по поръчка за вас.

Към свойства