.

Yrogcu 20 Г 18 G 16 G 14 G на Бвп/ Двоен обръч от неръждаема стомана, Безшевни на панти За пиърсинг с сегмент-Клик-Ринг-Обръч за носа: Диаметър 6 мм, 8 мм, 10 мм, 12 мм, Обеци от хрущя?

Yrogcu 20 Г 18 G 16 G 14 G на Бвп/ Двоен обръч от неръждаема стомана, Безшевни на панти За пиърсинг с сегмент-Клик-Ринг-Обръч

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаМоля изберете вашия размер в зависимост от продукта, който обикновено носите в тази част.Можете също така да се измери големината на детайлите с помощта на линийка.Ако случайно сте избрали грешен размер, моля не се колебайте да се свържете с нас. ❤Приложено на панти двойна / тройна обвивка на носа ➤ Обръч за носа от неръждаема стомана 316 L с различно предназначение с различен размер, по ваш избор - 14 mm (1,6 мм)/16 мм (1,2 мм) / 18 мм (1.0 mm) / 20 мм (0.8 mm) и вътрешен диаметър 6 мм / 8 мм / 10 мм / 12 мм И при нас има цвят в сребристо/розово злато / радужном /розово злато /златен цвят.Ще получите избраният от вас размер калибър и диаметър.Можете да получите разнообразна колекция, на базата на вашия избор. ❤Различно пръстен за пиърсинг с вътрешен диаметър ➤ 6 мм и може да се използва за уши/ нос/ хрущяла/стягане/ спирала /топа / срещу козелка/очната ябълка /дайта. 8 мм-може да се използва за нос/уши/устните/хрущяла/спирала/топа/очната ябълка/разделяне/ пъпа/език/на зърното. 10 мм-може да се използва за нос/уши/устните/ хрущяла/спирала/топа/очната ябълка/разделяне/ пъпа/език/на зърното. 12 мм-може да се използва за нос/уши/устните/хрущяла/спирала/топа/очната ябълка/разделяне/ пъпа/език/на зърното. ❤Пръстен-на обръч с мек сегмент ➤ Висококачествено пръстен-преграда класически дизайн пръстени за пиърсинг на ухото лоб както за жени, така и за мъже, може да се използва свободно за всички части на тялото, които ви харесват.Никаква вреда за кожата, дори нов пиърсинг.Конструкция hinging сегмент обръч за хрущяла улеснява отваряне и затваряне, независимо от това колко пъти отваряйте и затваряйте с продукта, той няма да излизаш. ❤Опаковъчна хартия за пръстени за пиърсинг за жени и мъже☀ по-Добре да го стрелят по време на сън.Това може да бъде чудесен подарък за вашите приятелки, съпруги, майки, приятели, дъщеря, син, леля, баба, дядо, баща, сестра, брат, съпруг на юбилей, абитуриентски бал, парти, нова година, ваканция, почивка, това е и чудесна идея за вас самите. ❤Безшевни Обеци-пръстени, Сегменти на панти➤Вие ще получите 1 бр. блестящо прозрачно украшение, окачени сегмент, пръстени за нос, обеци за хрущяла, пръстен за пиърсинг, размер и диаметър която сте избрали в ковчега за бижута.Това ще осигури добра защита ювелирному пръстена.Пръстен-обръч за пробиване на стени лесно можете да отворите и внимателно се затвори.Гладък пръстен, без остри ръбове осигурява безопасен и удобен престой, което можете да носите по цял ден.

Към свойства