.

Преносима Овална Рамка за снимки, Дървена Рамка за снимки, Стенни рамка за снимка, за Декорация за дома за стени, 7 инча, 1 бр. (черен)

Преносима Овална Рамка за снимки, Дървена Рамка за снимки, Стенни рамка за снимка, за Декорация за дома за стени, 7 инча,

BGN 6.79

Налично
Налично за поръчка

Забележка : Моля, потвърдете, че това е само една дървена рамка за снимки, стъкло в комплекта не е включена - 7-инчов класическа овална дървена рамка за снимка, която ще се превърне в приказно допълнение към декора на стените, когато вашите снимки ще бъдат монтирани. - Фото рамка е изработена от висококачествена дървесина, което е траен, с обикновен външен вид и интериор. - Фоторамка овалния дизайн, черна външна рамка, могат да бъдат комбинирани с други рамки, идеални за съхранение, защита и показване на снимки. - В комплект рамки за картини включва и нокти, не оставяйки следи, така че можете да окачите рамка за снимка на стената или да постави я на масата, в съответствие с вашите нужди. Забележка : Моля, потвърдете, че това е само една дървена рамка за снимки, стъкло в комплекта не е включена. - 7-инчов класическа овална дървена рамка за снимка, която ще се превърне в приказно допълнение към декора на стените, когато вашите снимки ще бъдат монтирани. - Фото рамка е изработена от висококачествена дървесина, което е траен, с обикновен външен вид и интериор. - Фоторамка овалния дизайн, черна външна рамка, могат да бъдат комбинирани с други рамки, идеални за съхранение, защита и показване на снимки. - В комплект рамки за картини включва и нокти, не оставяйки следи, така че можете да окачите рамка за снимка на стената или да постави я на масата, в съответствие с вашите нужди.Характеристики * Цвят : черен.

Към свойства