.

Машинка за подстригване FILFEEL с Т-Образно острие, 5-Звезден Безжичен Точност Машинка за облицовка и почистването на косата, Професионален комплект за подстригване н?

Машинка за подстригване FILFEEL с Т-Образно острие, 5-Звезден Безжичен Точност Машинка за облицовка и почистването на косата,

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

¡ Висока мощност ¾15 W ¡¿ Високоскоростен двигател, мощност 15 W, оставя косата 0,1 мм, подходящ за карвинга, почистването и т отговаря на търсенето на професионални прически, стабилна производителност, подходящ за всички видове коса. ¡¾высокое качество¡¿ Мощен двигател с висока скорост и ниско ниво на шум, стабилен и ефективен за всички видове коса.Времето за зареждане е 2,5 часа, време на ползване на 180 минути, по-удобно.Изработен е от качествени материали от неръждаема стомана, с висока твърдост и не ръждясва. ¡¾ Лесна употреба ¡¿ 3 направляващи гребени, не се притеснявай за дължината на подстригване.Безопасна конструкция на режещата глава, не вреди на кожата на главата и безопасен за използване.Трайни и трайни тегло на конструкцията, осигуряват плавно използване. ¡¾ Покажете най-добрата страна ¡¿ Повече никакви неудобни моменти очаквайки следобедните срещи, работа, или страната!Ти си заслужава да бъде най-добрият в себе си - красив, изискан и стилен.Лесно отърви се от машинки за подстригване на коса, която може ефективно и удобно премахване на нежеланите косми от главата си, брадата си, на тялото и на лицето. ¡¾ Обслужване¡¿Ако имате някакви въпроси в процеса на пазаруване и употреба, моля незабавно се свържете с нас.Ние имаме професионален екип за поддръжка на клиенти, която ще отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Списък на пакета : 1 х Машинки за стригане 3 х Употреба гребен 1 х Четка за почистване 1 х Бутилка масло 1 x адаптер 1 х ръководство Характеристика : 1.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Clippers
Voltage:
100-240V
Plug:
US Plug
Color:
Silver
Material:
Stainless Steel
Power:
15W
Built-In Battery:
Lithium battery
Battery Capacity:
900 mAh
Power Cord Length:
Approx. 150cm / 59.1in
Gear Adjustment:
Two-gear adjustment