.

7.0-Инчов Комплект Ножици за Грижа за Кучето, Професионален Набор от Извити Филировочных Преки Ножици за Домашни Любимци с Гребен, Инструменти за почистване на Цяло?

7.0-Инчов Комплект Ножици за Грижа за Кучето, Професионален Набор от Извити Филировочных Преки Ножици за Домашни Любимци

BGN 64.37

Налично
Налично за поръчка

[Е професионален инструмент, за да се грижи за кучета и котки за грумеров] Ножици за грижи за домашни любимци са произведени от висококачествени материали от неръждаема стомана, внимателно полируются и са полирани далеч, така че острието не е ръжда, лесно се чисти и запазват остротата на острие по-дълго от неръждаема стомана [Остро и трайно острието] Остър ръб на острието прави прическа тези ножици за грижа за кучето професионално, по-гладка и стабилна, отличен за премахване на космените заплитане.Осигурява безопасността на домашните животни, не травмирует лице, не плаши домашни любимци. [Ергономичен дизайн за удобен за задържане] знаем също така, по какъв досаден може да бъде грижа за косата, така че ние направихме ръкохватка с ергономичен дизайн, за да им е удобно лежи в ръката си, а ръцете не се умориха и не боли при използване на ножица. [Лесна за употреба] независимо Дали е професионален фризьор, фризьор или начинаещ, вие ще можете лесно и безопасно да използвате тези ножици за стригане на тялото или лицето на кучета, котки и други домашни любимци.Можете да станете професионален козметик у дома. [Професионално обслужване] Ние сме уверени в качеството на продуктите.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви предоставим най-професионално сервизно обслужване.Описание на продукта Това е един чудесен комплект, който надминава и най-високите очаквания.Ножици много удобно в ръката.Не се колебайте да се купуват този пакет, ако имате нужда от комплект ножици за грижа за домашни любимци. Филировочные ножици с внимателно обработен прозрачен с върха на остър и не се реже косата. Добре заоблена корона извити ножици.

Към свойства