.

24 БРОЯ Цветни Фиби за Коса Желеобразного Цветове, Мини Щипки за Коса, Красиви Цветни Прозрачни Малки Щипки, Малки Пластмасови Щипки за коса, Аксесоари за Коса, за Же?

24 БРОЯ Цветни Фиби за Коса Желеобразного Цветове, Мини Щипки за Коса, Красиви Цветни Прозрачни Малки Щипки, Малки Пластмасови

BGN 4.76

Налично
Налично за поръчка

【Обилно количество и цвят】 : Можете да получите 24 броя цветни заколок за коса, които съдържат 8 различни цвята прозрачност Достатъчно на брой и различни цветове могат да отговарят на вашите ежедневни нужди и замени, можете да вземете своя случайни облекло за различни случаи, които могат да ви направят по-уникална и привлекателна. 【Модерен и сладък стил】 : Мини щипки за коса класически цветове цветчета изглеждат сладък и са пълни с жизнена енергия на младостта.Красиви фиби в цветенце са подходящи за повечето възрасти, прически и места, носенето придава особен чар. 【Високо качество】 : Нашите цветни фиби за коса са изработени от качествена пластмаса и метал, с метална пружина вътре, те са трайни и издръжливи, да ги лесно заржаветь или да се прекъсне, цвят трудно изчезват.Повърхността на цветя заколок за коса е много гладка и плоска, добро качество на изработка, не притегляне и няма да навреди на косата ви, които може да се прилага в продължение на дълго време. 【Размер】 : Нашите мини щипки за коса с размери около 20 x 18 x 21 мм, максимална ширина на раскрытом формата е 1,2 см / 3 см, дължина на зъбите около 4 мм, с ниско тегло, лесна употреба. малки и фини игли за коса във формата на цвете не ще ви накарат да се чувствате тромаво в чорап. 【Широко приложение 】 : Нескользящие щипки за коса във формата на цвете лесно да носите със себе си, зъбите са свързани държат на косата, без приплъзване, качествени система е здраво хващат, уреждат счупени косата, съдържат им са чисти и спретнати.

Към свойства