.

NSLS Кристална шапки Ръчна изработка За Сватба, Сватбена Превръзка на Главата С Пайети и Перли, Елегантни Аксесоари За Коса, За Жени, Момичета, Вечерни Сватбени Декор?

NSLS Кристална шапки Ръчна изработка За Сватба, Сватбена Превръзка на Главата С Пайети и Перли, Елегантни Аксесоари За Коса,

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

❤МАТЕРИАЛИ- Превръзка на главата е направена от висококачествена сплав, перли и страз, перли е свързан ръчно гъвкава медна тел, безкрайно блести при всяко завъртане на главата, определено ще се откроява в тълпатаМожете също така да коригира позицията на камъни в съответствие с вашата прическа, те идеално се съчетават с всякакъв вашите дрехи почивка. ❤ Прическа с перли - Изискан прическа с перли просто украсена с грим, демонстрирайки си красиво и елегантно очарование и превръщайки ви в най-ослепительную звезда в тълпата в вашият важен ден. ❤ Моля използвайте - В края на превръзки имат лента.Можете да регулирате превръзка в зависимост от големината на главата.Тя не се развалят вашата прическа и не снимется лесно. ❤ПОДХОДЯЩ СЛУЧАЙ -Този прекрасен аксесоар за коса е готов да се превърне в подарък на жена си, скъпа, приятели, мама, подходящи за сватба, сватбена фотография, юбилей, парти, меден месец, или други специални случаи. ❤ Удовлетвореност на клиента на първо място- Ние се грижим за вашия опит за пазаруване, искрени гаранция 90 дни за пълно възстановяване на парите И на замяна, без изкуствени повреди, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашата заявка и решаване на проблема в рамките на 24 часа.

Към свойства