.

Подложка за баня Bealando с удоволствие Красиви цветни Облаци, Пухкава подложка за баня, Правоъгълно Меко Одеало от Микрофибър, Нескользящий, Може да се пере в машина З?

Подложка за баня Bealando с удоволствие Красиви цветни Облаци, Пухкава подложка за баня, Правоъгълно Меко Одеало от Микрофибър,

BGN 15.00

Налично
Налично за поръчка

Тъкан, подобна на кашмирДебел руно, плътен и издръжлив.Влагоустойчив, отговарят на високи и дишащ, удобен на пипане.Кошница с висока плътност, гъст и мек.Истински материали, заслужили доверие.Мека имитация на кашмир на допир, ступите на мекота, като в облак. 400 противоскользящих дизайни на 5 дюймов2.Пада на земята, Непроницаема за вода.Устойчив на абразия и дишащи, не повреждающий пода.Здраво определя край, лесно отваряне на въжето.С помощта на съвременни машинную технология.Красива и елегантна, здрава и износостойкая. ✧Микрофибър на ултра-висока плътност - килимче за баня е изработен от microfibers премиум-клас, които ви дават усещане за уют и мека тактилни усещания.Нашите подложки за топли и уютни, като при разходка между облаците, които запазват краката сухи и комфортни след приятна баня. ✧Супер впитывающий водата - пия 3 пъти повече вода, отколкото средно за няколко секунди.По-мека и по-дълги ворсинка, специално разработена за максимално усвояване на влага.Спретнато опаковано страна, не е толкова лесно да доведе до загуба на коса или тяхната загуба.Всеки път, когато излизате от душ или вана, можете да се насладите на превъзходни комфорт. ✧ Лесно почистване - Уникална технология за определяне на влакна, окончателно прощающаяся с ужасно загубата на фибри!След множество тестове в перална машина подложка за баня изглежда като нов.Не се притеснявайте, че поради това могат да се откъснат влакна, много е проста работа и грижи.

Към свойства