.

Дигитален Микроскоп, HD Сензор Формат на изображението JPEG Източник на захранване 5 vdc Микроскоп, Камера ABS Алуминиева Сплав за КОМПЮТЪР, за ремонт часа (штепсельная в?

Дигитален Микроскоп, HD Сензор Формат на изображението JPEG Източник на захранване 5 vdc Микроскоп, Камера ABS Алуминиева

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Широко приложение : Този микроскоп може да се използва в областта на ремонт на мобилни телефони, компютри и други електронни продукти, печат, текстил, фабрики, производствени линии, ремонт на часовнициHD-екран : Този HD-микроскоп е на 220-кратно увеличение и 4.3-инчов HD-дисплей с универсална led подсветка, което прави вашата работа по-качествена i. Увеличение с помощта на дистанционното управление с един бутон : Този микроскоп е лесен и практичен в управлението на увеличение с помощта на дистанционното управление с един бутон, както на камерата, така и дистанционно управление, има бърза конструкция, която може да се управлява на базата на текущото увеличаване на екрана, а след това цифрово увеличение.Стабилно монтиране на стена : Нашият набор от микроскопи снабден с голяма група от алуминиева сплав, която осигурява по-добър визуален ефект и по-голямо работно пространство.Безопасен и безвреден : Този комплект микроскопи е изработен от безопасен ABS-пластмаса и алуминиева сплав, вкусно майсторство на изработката, прави този микроскоп е безопасен и лесен за употреба, безвреден за човешкото тяло, може да се използва с увереност. Увеличение с помощта на дистанционното управление с един бутон : Този микроскоп е лесен и практичен за работа, увеличение с помощта на дистанционното управление с един бутон, както на камерата, така и дистанционно управление, има бърза конструкция, която може да се управлява на базата на текущото увеличаване на екрана, а след това цифрово увеличение. HD-екран : Този HD-микроскоп е на 220-кратно увеличение и 4.3-инчов HD-дисплей с универсална led подсветка, което прави вашата работа по-качествена. Стабилна скоба : В нашия комплект микроскоп има голяма група от алуминиева сплав, която осигурява по-добър визуален ефект и по-голямо работно пространство. Безопасен и безвреден : Този комплект микроскопи е изработен от безопасен ABS-пластмаса и алуминиева сплав, вкусно майсторство на изработката, прави този микроскоп е безопасен и лесен за употреба, безвреден за човешкото тяло, може да се използва с увереност.

Към свойства

Item Type:
Digital Microscope
Model:
AD106S
Material:
ABS, Aluminum alloy
Image Sensing:
Premium HD sensor
Video Output:
1080P (FHD), 720P (HD)
Magnification:
Maximum 220 times continuous zoom
Video Format:
AVI
Image Resolution:
1280x720P - 4032x3024P
Image Format:
JPEG
Focusing Range:
Approx. 2cm - 10.5cm / 0.79 - 4.13in
Frame Rate:
30fps
Interface:
USB2.0
PC Support:
Yes, For Windows XP, 7, 8, 10 (software AMCAP)
Storage:
Memory card (not included as standard), expandable to 32G
Power Supply:
5V DC
Light Source:
8 LEDs and stand with 2 LEDs
Screen Size:
4.3 inches
Remote Control Battery:
3V coin cell CR2025 x 1 (capacity 160mAh, remote control shipped with built in battery)
Language:
English, Chinese, Japanese, Korean, Russian, French, Dutch, etc.
Package List:
1 x Microscope :
1 x Base with Light:
1 x Bracket:
2 x Double Sided Adhesive:
1 x Light Control Power Cord :
1 x Remote Control:
1 x Plug:
1 x Data :