.

Многоформный Перфоратор за кожени Щанци, Кожевенное плавателни съдове със собствените си ръце, Набор от Инструменти за Щамповане на Кожата, за Подарък на Любители?

Многоформный Перфоратор за кожени Щанци, Кожевенное плавателни съдове със собствените си ръце, Набор от Инструменти за Щамповане

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

С 20 различни видове штамповочных инструменти, отговарящи на вашите различни нуждиДжолан штампового инструмент с плъзгане на ес.Лесно управление, така че можете да създадете положителни теми.Вие можете свободно да се произвежда различни видове изделия от кожа с ръцете си, като например : - кожени чанти, портмонета и чанти, изделия от кожа и т. най-Добрият подарък за любителите на фабрика за щавене на кожи изкуство или домакини. С 20 различни видове штамповочных инструменти, отговарящи на вашите различни нужди.Джолан штампового инструмент с плъзгане на ес.Лесно управление, така че можете да създадете положителни теми.Вие можете свободно да се произвежда различни видове изделия от кожа с ръцете си, като например : - кожени чанти, портмонета и чанти, изделия от кожа и т. най-Добрият подарък за любителите на фабрика за щавене на кожи изкуство или домакини. С 20 различни видове штамповочных инструменти, отговарящи на вашите различни нужди. Вие можете свободно да се произвежда различни видове изделия от кожа с ръцете си, като например : - кожени чанти, портмонета, кожени изделия и т. Най-добрият подарък за любителите на кожа изкуство или домакини. Лесно управление, така че да могат да произвеждат положителни теми. Джолан штампового инструмент с плъзгане на ес.

Към свойства

Feature:
20 different types of stamp tool, meet your different needs. :
You can freely DIY various types of leather products, such as:
leather bags, wallets, leather crafts, etc.
Best gift for leather art enthusiasts or housewives. :
Simple operation, so that you can produce satisfactory craft works. :
The shank of stamp tool with anti-slip treatment.:
Specification:
Material:
Alloy
Package list:
20 * Stamps Tool:
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light.:
There may be a slight deviation in the measurement of product.: