.

Самозалепващи се Ленти от Стиропор Birllaid Двустранно Поролоновая Лента, 3D-Ленти от Стиропор с Лепкава стена за Scrapbooking под формата на Шейкеров, 10 Листа (6 инча * 4 инча)

Самозалепващи се Ленти от Стиропор Birllaid Двустранно Поролоновая Лента, 3D-Ленти от Стиропор с Лепкава стена за Scrapbooking

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

[Задължително наличието на 3 D-работи от хартия] : Тези полистирен лепкави ленти "задължително трябва да бъде" за създаване на 3 D ефекти в проекти за производство на хартияТова ще добави измерение на занаяти от шейкър с малко 3 D елемент, можете да добавите и ленти заедно, за да създадете повече изненади. [Трайни и лепкава] : Нашите полистирен ленти с двойно лепило, изработени от пяна EVA с лепило на гърба.Лепило на много лош вкус и като цяло с отлично качество.Лесно се реже лесно и не оставя лепкави следи. [Широко приложение] : Отличен продукт за използване в рукоделии, идеален за получаване на 3 D-ефект на многопластова картичка.Подходящ за шейкерных картички, scrapbooking, производство на пощенски картички, поздравителни картички, покани, чудесно за добавяне в размера или създаване на шейкерных картички. [500 броя в пакет] : В комплекта са включени 500 броя двустранни лепило пяна дъски на ленти по ваш избор, достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Размер - 3 мм * 101,6 мм [Гаранция за връщане на 1 OO%] : Ако имате някакви въпроси относно лепкави ивици, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви помогнем да реши всеки проблем. [Задължително наличието на 3 D-работи от хартия] : Тези полистирен лепкави ленти "задължително трябва да бъде" за създаване на 3 D ефекти в проекти за производство на хартия.Това ще добави измерение на занаяти от шейкър с малко 3 D елемент, можете да добавите и ленти заедно, за да създадете повече изненади. [Трайни и лепкава] : Нашите полистирен ленти с двойно лепило, изработени от пяна EVA с лепило на гърба.Лепило на много лош вкус и като цяло с отлично качество.Лесно се реже лесно и не оставя лепкави следи. [Широко приложение] : Отличен продукт за използване в рукоделии, идеален за получаване на 3 D-ефект на многопластова картичка.Подходящ за шейкерных картички, scrapbooking, производство на пощенски картички, поздравителни картички, покани, чудесно за добавяне в размера или създаване на шейкерных картички. [500 броя в пакет] : В комплекта са включени 500 броя двустранни лепило пяна дъски на ленти по ваш избор, достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.

Към свойства