.

GORGECRAFT Черна Кожена Каишка, Ивица с Ширина 1.5 Инча Дължина 79 См С Изображение Личи Ленти за Кожа на Колана Приключи Едностранно Плосък Кабел за Занаяти Собствените с?

GORGECRAFT Черна Кожена Каишка, Ивица с Ширина 1.5 Инча Дължина 79 См С Изображение Личи Ленти за Кожа на Колана Приключи

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

❤ [Кожена КАИШКА] : елегантен кожен въртящ се кабел с дебелина 1,5 мм, ширина 15 мм и дължина 79 см / 2 м, за работилница за производство на инструменти за ръчна работа. ❤ [Модел ЛИЧИ] : Тази черна кожена каишка е изработена от изкуствена кожа с шарени личи от микрофибър, гладка и мека на допир. Кожата запазва формата си без помощта на синтетични стабилизатори, което натуральность и дълголетие. ❤[Е лесно да се обработва] : На повърхността На малко кожа, можете да закупите най-трайни кожени ивици за производство на каишка за чанти или кожа на колана, които лесно пробиване. ❤[Се използва Широко] : Кожена обвивка може да се използва за колани, акценти, дрехи, оборудване за ферми и спорта, бейзболни ръкавици, чанти и портмонета, портфейли, бижута и занаяти, както и за много други цели. ❤[Се ИЗПОЛЗВА ЗА ЗАНАЯТЧИЙСКИ РАБОТИЛНИЦИ] : Можете да използвате този кожена каишка за провеждане на майсторски клас по рукоделию или diy децата си в училище.Това може да се използва, за да възбуди въображението им, когато им е скучно или когато при тях на гости приятели и те искат малко да се забавляват, създавайки нещо със собствените си ръце. ❤ [Кожена КАИШКА] : елегантен кожен въртящ се кабел с дебелина 1,5 мм, ширина 1.5 мм и дължина 79 см / 2 м, за работилница за производство на инструменти за ръчна работа. ❤ [Модел ЛИЧИ] : Тази черна кожена каишка е изработена от изкуствена кожа с шарени личи от микрофибър, гладка и мека на допир. Кожата запазва формата си без помощта на синтетични стабилизатори, което натуральность и дълголетие. ❤[Е лесно да се обработва] : На повърхността На малко кожа, можете да закупите най-трайни кожени ивици за производство на каишка за чанти или кожа на колана, които лесно пробиване. ❤[Се използва Широко] : Кожена обвивка може да се използва за колани, акценти, дрехи, оборудване за ферми и спорта, бейзболни ръкавици, чанти и портмонета, портфейли, бижута и занаяти, както и за много други цели. ❤[Се ИЗПОЛЗВА ЗА ЗАНАЯТЧИЙСКИ РАБОТИЛНИЦИ] : Можете да използвате този кожена каишка за провеждане на майсторски клас по рукоделию или diy децата си в училище.

Към свойства