.

USB кабел за пренос на данни Washinglee за зададено измерване нивото на кръвната захар при диабет Abbott, на втория пилот Freestyle Freedom, Freestyle Lite, Freedom Freedom lite и Freestyle на Flash. Черен, н?

USB кабел за пренос на данни Washinglee за зададено измерване нивото на кръвната захар при диабет Abbott, на втория пилот

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

【Сцена приложения】 се Изтеглят данните за толеранс на вашия компютър с различни глюкометров Abbott за втория пилот Freestyle, като глюкометры Freestyle Freedom, Freestyle Lite, Freestyle Freedom lite и Freestyle на flashПоддържа топла връзка. 【Повече възможности за използването на】 Измерител на глюкоза за домашни любимци Alpha Trak 2 също така работи добре с този кабел за прехвърляне на данни и проследяване на гликемических индекси на вашия домашен любимец.Поддържа топла връзка.Вграденият интелигентен чип, но той не може да зареждате вашия глюкометр. 【Лицензирано приложение】Направено Washinglee. В платформата Windows работи добре с Freestyle Co-pilot, Carelink и Si Diary.Но на платформата Mac работи само с трети страни, софтуер 'Carelink'. За измерване на свободния стил на Freedom Lite ще трябва да използвате софтуер на втория пилот.Моля, обърнете внимание, че програмата не е включена в комплекта, купувачите трябва да се намери приложение за един глюкометра. 【Не е съвместим с】 не работи с Diasend, Tconnect или Freestyle Auto-Assist.НЕ използвайте водача от фирмата Abbott, само шофьор от Washinglee може да накара кабел работи за вас.Моля, проверете операционната система на вашия компютър, драйвер и модела на вашия брояч, преди пускането на поръчката. 【ОС и водачът】 Поддръжка на Windows / Linux/ Android, Win2000/ XP/ 98 / Vista/7/8/10 Прозорец ME.2 или по-висока).Не използвайте водача от фирмата Abbott, който не може да работи с този кабел.Моля, изтеглете драйвера от уеб сайта, посочен в Ръководството за потребителя, и да го инсталирате. 【Как да се спести от вашите пари и време 】1. За да използвате този кабел, изискват се базови умения за работа с компютър. Преди пускането на поръчката, моля, прочетете внимателно тази страница на продукта за повече информация. Преди да инсталирате и използвате този кабел, моля, прочетете внимателно ръководството за потребителя. Моля, не забравяйте, че ние предлагаме техническа поддръжка и гаранция на кабел за срок от 1 година, включително дистанционно инсталация при нужда.Важна забележка : За да използвате този кабел, изискват се базови умения за работа с компютър.Според опита на нашите клиенти, наличието на правилната версия на софтуера е ключът към успеха с този кабел, версия на операционната система на персонален КОМПЮТЪР или лаптоп, версията на драйвера и софтуера за управление на данни. Този продукт не работи с Diasend, Tconnect и Freestyle Auto-Assist. За измерване на свободния стил на Freedom Lite ще трябва да използвате софтуер на втория пилот.

Към свойства