.

Jecanori лимфен дренаж на Мед Магнитни Гривни за мъже и жени, лимфен дренаж на Гривна за Облекчаване на болки при артрит, Гривна за Отслабване с Инструмент Регулируема ?

Jecanori лимфен дренаж на Мед Магнитни Гривни за мъже и жени, лимфен дренаж на Гривна за Облекчаване на болки при артрит,

BGN 16.79

Налично
Налично за поръчка

?Гривни от чиста мед на 99,99%?100% хипоалергенни, не съдържат олово и никелИзработен от плътен мед с помощта на съвременни технологии, които създават издръжлив лак палто покритие, предотвращающее окисляване и устойчиво на надраскване. ?Сверхпрочный магнитна гривна?Медни гривни, вградени в 9 бр магнити (всеки по 3500 Гауса), плътно до запястью за максимално запазване на здравето, помага за намаляване на умората и мускулното напрежение, намалява статичното електричество.Използва се при спортни болки в ставите, помага да се отпуснете, сбалансированию сън. ?Регулируема женски гривна?Дължина 8,26 инча (21 см), ширина на 0,19 инча (0,7 см), тегло : 37 г, със здрава закопчалка, която остава на място.Идва с безплатен инструмент за премахване на връзка, която ви позволява лесно да променяте размера му в домашни условия. ➕ Елегантен дизайн кръст ➕ неподвластен на Времето дизайн ще допълни вашия индивидуален стил, а знак кръст показва вярата си.Красива гривна идеален за unitsex, издръжлив и лесен в чорап, лесно се съчетава с часовник или други аксесоари.Това е толкова стилно, че никой да не подозира, че той е лечебно средство. ?Идеален подарък? Мед магнитна гривна идва в изискана кутия за подарък- Гривна красиво опаковани и готови за това, за да поднесе голяма изненада семейство, партньор, приятел, за годишнина, рожден ден.Ние винаги отделя специално внимание на търсенето на клиентите опит на клиента. ?Гривни от чиста мед на 99,99%?100% хипоалергенни, не съдържат олово и никел.Изработен от плътен мед с помощта на съвременни технологии, които създават издръжлив лак палто покритие, предотвращающее окисляване и устойчиво на надраскване. ?Сверхпрочный магнитна гривна?Медни гривни, вградени в 9 бр магнити (всеки по 3500 Гауса), плътно до запястью за максимално запазване на здравето, помага за намаляване на умората и мускулното напрежение, намалява статичното електричество.

Към свойства