.

Jecanori лимфен дренаж на Магнитни Гривни за Мъже от Титанов Стомана Двухрядный 4 Елемента Магнитотерапевтический Гривна за Облекчаване на болки при Артрит Тежкотова?

Jecanori лимфен дренаж на Магнитни Гривни за Мъже от Титанов Стомана Двухрядный 4 Елемента Магнитотерапевтический Гривна

BGN 16.02

Налично
Налично за поръчка

? Гаранция за качество ? Магнитна гривна health е произведен от титанов стомана 316 LТози материал има по-добра устойчивост на корозия.Специално черно покритие, което лесно се отстранява.100% ХИПОАЛЕРГИЧЕН, против стареене на кожата, антиоксидантен, антистатични, по-малко лепкав прах. ? Гривна с сверхпрочными магнити ? Гривна от титанов стомана за мъже, страдащи от артрит, оборудван силни магнити (3500 Гауса).Магнити помагат за намаляване на артрит, умора, мускулно напрежение и намалява статичното електричество.Гривна за магнитотерапии може да се използва при спортни болки в ставите, помага да се отпуснете.Това също е полезно за енергия, за спокойствие и сън. ? Лесно регулиране на размера на ? Дължина : 8,66 инча (22 см), ширина : 0,47 инча (1,2 см), тегло : 56 г. Всеки магнитна гривна е оборудван с един инструмент за премахване, а нашия инструмент за премахване на връзки е снабден с по-големи барабани, които по-лесно се регулира.По този начин, не е нужно да губите време и пари за създаването в магазина. ➕ Елегантен дизайн кръст ➕ неподвластен на Времето дизайн ще допълни вашия индивидуален стил, а знак кръст показва вярата си.Красива гривна е идеален за мъже, издръжлив и лесен в чорап, подходящ за работа, на парти, на празник и т. ? Идеален подарък ? Към всеки браслету от титанов стомана приложен безплатен инструмент за определяне на размера, кърпа за почистване и красива кутия.Той е много популярен като подарък за мъже и се препоръчва за специални подаръци, като например годишнина от сватбата, ден на бащата, ден, рожден ден и Коледа.Ние също така предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите или за обмен. ? Гаранция за качество ? Магнитна гривна health е произведен от титанов стомана 316 L.Този материал има по-добра устойчивост на корозия.Специално черно покритие, което лесно се отстранява.100% ХИПОАЛЕРГИЧЕН, против стареене на кожата, антиоксидантен, антистатични, по-малко лепкав прах. ? Гривна с сверхпрочными магнити ? Гривна от титанов стомана за мъже, страдащи от артрит, оборудван силни магнити (3500 Гауса).Магнити помагат за намаляване на артрит, умора, мускулно напрежение и намалява статичното електричество.

Към свойства