.

Закачалка за Кърпи от неръждаема Стомана, Стенни полици за съхранение в Банята с Двойна закачалка за кърпи и плетене на една кука, едно Парче Дебела Кърпа 47,5 см (Раз?

Закачалка за Кърпи от неръждаема Стомана, Стенни полици за съхранение в Банята с Двойна закачалка за кърпи и плетене на една

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

➤ Материал-цельнометаллическая конструкция от неръждаема стомана SUS304 и карета перална обработка, антикорозионна, антикорозионна, против надраскване, осигуряват дълготрайност и устойчивост ➤ Спестяване на място - на срока за съхраняване с двойна закачалка за кърпи и плетене на една кука, осигуряваща достатъчно място за цялото семейство.закачалка за кърпи ще ви помогне да внимателно да ги съхранява, вие можете да я използвате в банята, в кухнята, в хотела. ➤ Мощна товароносимост-сверхпрочная, позволява на окачен на тежки предмети, прост дизайн подхожда на всеки интериор. ➤ Основа - Пълномаслено гъст основата на кука от неръждаема стомана, произведени от неръждаема стомана от ново поколение, с по-висока плътност и здрав лагери. ➤ Следпродажбено обслужване-Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим качествени стоки и перфектното изживяване за пазаруване.Можете да го използвате в банята, в кухнята, в хотела.Предимства на продукта : опростен дизайн подхожда на всеки интериор.Използвайте врязва в банята, за да бъдете организирани и да се увеличи пространството за съхранение!Срок на съхранение и двойна закачалка за кърпи и кука! Параметър на продукта : Детайл : Закачалка за кърпи стенни Материал : неръждаема стомана SUS304РАЗМЕР : 37.

Към свойства