.

Toyvian 2022 Украса на Коледната трапеза Логото на Дървен Камион Дядо Украса на Дървена Маса Коледна Украса на Масата Тенис на Вечеря Коледен Камион Декор, Украса на Мас?

Toyvian 2022 Украса на Коледната трапеза Логото на Дървен Камион Дядо Украса на Дървена Маса Коледна Украса на Масата Тенис

BGN 5.95

Налично
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Нови актуализирани коледна украса 2022 година изработени от дърво, което е здрав, не избледняват и не се повреждат и не е специфична миризма, моля, бъдете сигурни за закупуванеРазмер на около 6.59 см, весела коледна атмосфера във вашия дом!. 【Коледна украса камион】 Нашия външен вид е украсена с помощта на коледни елементи, като Дядо Коледа, коледна елха, камион и т. Всеки детайл е обработена, а повърхността е много гладка.Идеален за вашия дом или офис.Отлично украса на коледната трапеза!. 【Насладете се на коледната атмосфера】Ако се подготвяте впечатляващи декорации за предстоящите Коледа, нашето дървена декорация Santa truck ще ви стане най-добрият избор!Можете напълно да оцените уменията си.Богатите коледни елементи и дизайн на външния вид ще ви даде шокиращи визуални впечатления!. 【Приложимите случаи】 Дървени орнаменти Santa truck подходящ за масата за хранене, писмено плот, хол, мека мебел, витрини, прозорци, спалня, офис, търговски център, училище.Комбинират с други коледни декорации, за да създадете коледна атмосфера и да имат щастлива коледа!. 【Изискани подаръци】Декорация за коледната трапеза - страхотни подаръци за семейството и приятелите!Дървени орнаменти, пълни с коледни елементи - това са уникални и много креативни коледни подаръци, които ще харесат на вашите приятели и семейство!. 【Висококачествени материали】 Нови актуализирани коледна украса 2022 година изработени от дърво, което е здрав, не избледняват и не се повреждат и не е специфична миризма, моля, бъдете сигурни за закупуване.Размер на около 6.59 см, весела коледна атмосфера във вашия дом!. 【Коледна украса камион】 Нашия външен вид е украсена с помощта на коледни елементи, като Дядо Коледа, коледна елха, камион и т. Всеки детайл е обработена, а повърхността е много гладка.Идеален за вашия дом или офис.Отлично украса на коледната трапеза!. 【Насладете се на коледната атмосфера】Ако се подготвяте впечатляващи декорации за предстоящите Коледа, нашето дървена декорация Santa truck ще ви стане най-добрият избор!Можете напълно да оцените уменията си.

Към свойства

Material:
Wood
Color:
Assorted color
Size:
about 6.09X5.31X0.59inch
Weight:
0.18KG
Occasion:
Indoor
The package includes:
2* Christmas table decoration:
caution:
1. Due to manual measurement, there may be a difference of 0.01- 0.05 inches in size:
2. Due to the shooting light and display screen, there may be slight color difference between the real object and the picture:
Serve:
1. The professional customer service team will give you the most satisfactory answer within 12 hours:
2. refund service, worry- free return: