.

Плажни Кърпи от Микрофибър TsingZa Цветни Френски Булдог, Супер Абсорбиращи Меки Големи Хавлии за Баня, бързо съхнещи 1 пакет Фини Леки и Хавлии за Басейн, Кърпи за Душ ?

Плажни Кърпи от Микрофибър TsingZa Цветни Френски Булдог, Супер Абсорбиращи Меки Големи Хавлии за Баня, бързо съхнещи 1 пакет

BGN 14.73

Налично
Налично за поръчка

☀ Голям размер : 31x51 инча, достатъчно голям, за дете или възрастен ☀ Супер меко : голяма плажна кърпа, направени от микрофибър, много меки на пипане, удобна, дышащее и приятен за кожата; след машинно пране тя не се навива и не избледнява. ☀ Добре абсорбира влагата ще можете да се отдадете на сърфинг, слънчеви бани и да се забавлявате на плажа. ☀ Лесно можете лесно да го сгънете, за да увеличите обема си пътна чанта, която е компактен и удобен за переноске; това е перфектният избор за гмуркане, плаж, сърф, фитнес зала, йога, фитнес, пътувания, спа, пикник, къмпинг или туризъм. ☀ Няколко кърпи / хавлии : Плажна кърпа също могат да се използват като хавлиени кърпи, кърпи за душ, кърпи за басейна, да маршируват кърпи, пътни одеяла и т. ☀ Голям размер : 31x51 инча, достатъчно голям, за дете или възрастен. ☀ Супер меко : голяма плажна кърпа, направени от микрофибър, много меки на пипане, удобна, дышащее и приятен за кожата; след машинно пране тя не се навива и не избледнява. ☀ Добре абсорбира влагата ще можете да се отдадете на сърфинг, слънчеви бани и да се забавлявате на плажа. ☀ Лесно можете лесно да го сгънете, за да увеличите обема си пътна чанта, която е компактен и удобен за переноске; това е перфектният избор за гмуркане, плаж, сърф, фитнес зала, йога, фитнес, пътувания, спа, пикник, къмпинг или туризъм. ☀ Няколко кърпи / хавлии : плажна кърпа също могат да се използват като хавлиени кърпи, кърпи за душ, кърпи за басейна, хавлии за къмпинг, пътни одеяла и т., Плажни кърпи Tsing Za от микрофибър голям размер -супер меки, добре абсорбиращи влагата, бързо сохнущие, леки и преносими ✦ Прекрасно допълнение към вашата отида на плаж, басейн, езеро или другаде!!!Спецификация ☆ Размер : 31x51 инча ☆ Материал : плат от микрофибър ☆ Тегло : 245 грама (8,6 грама) Характеристики ➤ Супер меко : плажна кърпа, произведено от тъкан от микрофибър, много меки на пипане, удобна, дышащее и приятен за кожата; след машинно пране не е лесно да се навива или избледнява.

Към свойства