.

Игла за касета – BIOMASER 10 БР. Стерилизирани Игли за касета, за Перманентен грим, Игла за татуировки, подходящ за Перманентната машинки за грим, дръжка T100 P1 X1 за Молив з?

Игла за касета – BIOMASER 10 БР. Стерилизирани Игли за касета, за Перманентен грим, Игла за татуировки, подходящ за Перманентната

BGN 9.96

Налично
Налично за поръчка

Нашите игла за татуажа касети за перманентен грим BIOMASER са подходящи за всички наши машини за перманентен грим BIOMASER, като T100 P1, X1, и перманентных накрайници за ръце, като E003 【Материал】 медицинска 316 неръждаема стомана, предварително е стерилен с помощта на E. Gas, прозрачна пластмасова обвивка.Иглите на тази касета може да се използва за нанасяне на вежди, очна линия, контур на устни. 【Отговаря на международните изисквания】Тези игли за касети за перманентен грим са опаковани в една опаковка по 10 бр.Иглата, с високо качество, съответстващ на професионален международен косметологическим и медицински изисквания. 【Как да се насладите на】 Запълни бои толкова просто, как да ги първокласен игли или чрез потапяне пишеща машина която работи в малък съд с боя, или изливане на боя в горния отвор на патрона. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 не е причина за връщане на парите до това, как ВИЕ ще откриете ЕДНА стерилизованную опаковка!Съществува риск при покупката!По всички проблеми, свързани с тези игли за касети, моля, свържете се с нас чрез, ние ще направим всичко възможно, за да разреши всички ваши проблеми!Добави в кошницата още сега!.Налични размери : ИГЛА за НАНО-КАСЕТИ 1 R - 0,18 мм е Подходящ за най-фините косми на бровях, фин молив за очи. 1 R - ИГЛА за НАНО-КАСЕТИ с диаметър 0,2 мм е Подходящ за най-фините косми на бровях, фин молив за очи.

Към свойства