.

Conskyee Светещи Джиговые Куки за Калмари, Светещи в Тъмното Рибарска Стръв За Морски Риболов, Двухрядный Общ Кука (Опаковка от 2 броя)

Conskyee Светещи Джиговые Куки за Калмари, Светещи в Тъмното Рибарска Стръв За Морски Риболов, Двухрядный Общ Кука (Опаковка

BGN 4.00

Налично
Налично за поръчка

【Свети в тъмното】 Повърхност обработена с гъста светящимся лакСветлинен ефект е добър, и това определено ще привлече повече октоподи. 【Двуслойни куки】Двухрядный чадър на куката може да се върти на 360 градуса, ефективно увеличаване на вероятността от успешен улов и за предотвратяване на бягство на рибата. 【Екологично чист】 Увийте в дебела мека гума, за да предпази водата от замърсяване. 【Здрав】Месинг панта не е лесно ръжда, изработен от висококачествен материал, е трайна употреба. 【Прилагането на】Риболовна стръв калмар е идеален за улов на риба, като калмари, риба в ръкава си, октопод и калмари в солена вода.Технически характеристики : Материал : Высокоуглеродистая стомана и силикон Основен цвят : светлинен, сребристо Позиция : Риболов в океана с лодка / Риболов на океанските скали / Риболов на престоя Форма : Общ кука Тип : Общ кука Характеристики : -60 грама светлинен кука за калмари. - Двухрядный кука за чадър може да се върти на 360 градуса. - Медни пръстена, не е толкова лесно ръждясва. - Увийте в дебела мека гума, за да предпази водата от замърсяване.Пакетът включва : 2 х Куки за калмари.

Към свойства