.

Запалка TOMOLO, Акумулаторна Запалка за Свещи, Запалка за Печене на грил, Електрическа Електродъгово Запалка с Гъвкав гърло, led Индикатор за зареждане на батерията, Пр?

Запалка TOMOLO, Акумулаторна Запалка за Свещи, Запалка за Печене на грил, Електрическа Електродъгово Запалка с Гъвкав гърло,

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

【Дизайн на дисплея акумулаторна батерия USB порт и LED】 Вградена конструкция акумулаторна литиева батерия ви позволява да използвате USB порт за зареждане чрез компютър, зарядно устройство, захранване и т При пълно зареждане 5 led лампи загорятся едновременно, всяко пълно зареждане може да се използва около 500 пъти. 【Безопасно проектиране защита на 】 Вградена 6-второ защита на интегралните схеми от автоматично изключване на захранване и външния предпазен прекъсвач могат ефективно да защити децата от електрическа дъга. 【Ветрозащитная и беспламенная 】 Запалка Tomolo използва плазменно-дуговую ветрозащитную беспламенную технология, подходяща за използване при силен вятър и влажна среда, може да се използва за свещи, барбекю, къмпинг и т. 【Удобна конструкция, с дълги, гъвкави, с главата】 Запалка има 4,5-инчов гъвкав врата с възможност за завъртане на 360 градуса, която е идеална за ежедневна употреба в закрити помещения и на улицата. 【Получавате】 2 USB-акумулаторна запалки (черна и сребърна) в опаковка на подаръка, гаранционно обслужване от производителя за срок от 1 година.Ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да се свържете с нас.

Към свойства