.

Сладък нашийник за котки PetSoKoo с лък и камбана. Японски Цветен модел на точки. Талисман Късмет котка. Сигурен Откъсване, Мек, за Момичета, Момчета, Възрастни Котки, Ро?

Сладък нашийник за котки PetSoKoo с лък и камбана. Японски Цветен модел на точки. Талисман Късмет котка. Сигурен Откъсване,

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Невероятно изглежда на ВАШАТА котка - стилен нашийник с прекрасен лък, златна камбана и приятен кошачьим чар, за този уникален и не прилича на нормалните нашийници, което определено ще направи вашата кошечку толкова сладъкУДОБЕН И КАЧЕСТВЕН ПЛАТ от КРЕПА - Ако сте уморени от евтини пластмасови материали (найлон, полиестер .), които са неудобни за вашата котка, Pet So Koo ще се превърне в перфектният избор.Той е изработен от здрава японска крепированной тъкан, креповая кърпа обикновено се използва в традиционните японски рокли-кимоно от висок клас, тя е мека, здрава и гипоаллергенная. ОТСТЕГИВАЮЩАЯСЯ функция за сигурността на ВАШИТЕ КОТКИ - Този зашеметяващ яка идва с отцепилата се катарама за сигурността на вашето коте във всякакви ситуации.Ако котката ви е удобен, обтегач веднага ще се отвори от налягането, и котето ще бъде в безопасност.ЛЕСНО РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР - Яки лесно се регулира на дължина в зависимост от големината на врата на котката, подходящи за малки котенца и възрастни котки.Регулирани от 6 см до 12 см. Безрисков покупка : Ние гарантираме вашето задоволство, по всички въпроси на качество, моля, първо се свържете с нас, ние ще замени или ще ви възстановим парите за покупка.Защо избра Pet So Koo?Pet So Koo са добри с храни за домашни любимци, нашите дизайнери се опитват да се борят, за да създадат красив и висок клас нашийник за котки.Сега ние най-сетне извади на пазара уникален подход Pet So Koo.Ние вярваме, че това е най-добрият избор за вашия мил коте.Вашата котка заслужава уникален и стилен дизайн, За да може котката да бъде колкото се може по-скъп, ние разработваме този елегантен яка.Този специален яка, украсена с особен лък, златна камбана и приятен кошачьим чар.Благодарение на този уникален яката вие лесно ще намерите своята котка, ако тя ще избяга.Японската са нагънати в плат за допълнително удобство и качество Обикновено са нагънати в кърпа, използвани за производство на традиционни рокли-кимоно висок клас Janpan или други дрехи, тя е мека, здрава и гипоаллергенная.

Към свойства