.

Хавлиена кърпа с качулка за деца и бебета - Дъждобрани, Хавлии за Плаж, Быстросохнущее Кърпи за баня с качулка за момчета и Момичета, Бебешки Кърпи, Бебешки кърпи за ?

Хавлиена кърпа с качулка за деца и бебета - Дъждобрани, Хавлии за Плаж, Быстросохнущее Кърпи за баня с качулка за момчета

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

ЛУКСОЗНО МЕК и БЪРЗО СОХНУЩИЙ!Подарете на своето дете лека, хубава кърпа пончо от плат с качулка най-високо качествоЛесно, но впитывающее влагата, нашето детско пончо ще запази вашето дете сухота и топли след къпане, на плажа или в басейна.ПРЕДПАЗВА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА НА ДЕТЕТО!Това е детско пончо, изработени от висококачествени органични плат и изключително внимателно се отнася към чувствителната кожа на детето.УДОБНО, ФУНКЦИОНАЛНО И СТИЛНО!Нашият калъф за кърпи оборудван с удобна качулка и широки ръкави за стилен външен вид и допълнителен комфорт. просто сложете пончо на главата на вашето дете.ЛЕСНИ ЗА ПОДДРЪЖКА!Тези муслиновые дъждобрани за деца могат да се перат в машина, и с течение на времето те размягчатся.ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК!Това е детско пончо е подходящ през лятото за баня, басейна или плажа.Практичен и лесен за опаковане, той ще се превърне в хубав подарък в този сезон! 100% ПАМУК. ЛУКСОЗНО МЕК и бързо сохнущий!Подарете на своето дете лека, хубава кърпа пончо от плат с качулка най-високо качество.Лесно, но впитывающее влагата, нашето детско пончо ще запази вашето дете сухота и топли след къпане, на плажа или в басейна.ПРЕДПАЗВА ЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА НА ДЕТЕТО!Това е детско пончо, изработени от висококачествени органични плат и изключително внимателно се отнася към чувствителната кожа на детето.УДОБНО, ФУНКЦИОНАЛНО И СТИЛНО!Нашият калъф за кърпи оборудван с удобна качулка и широки ръкави за стилен външен вид и допълнителен комфорт. просто сложете пончо на главата на вашето дете.ЛЕСНИ ЗА ПОДДРЪЖКА!Тези муслиновые дъждобрани за деца могат да се перат в машина, и с течение на времето те размягчатся.ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК!Това е детско пончо е подходящ през лятото за баня, басейна или плажа.Практичен и лесен за опаковане, той ще се превърне в хубав подарък в този сезон! 100% ПАМУК.

Към свойства