.

Комплект за Залата на славата на 75-годишнината на Бейб Рут от 24-каратово злато JFK Половин милион Долара и на щата Ню Йорк Quarter! С лого и витрина!

Комплект за Залата на славата на 75-годишнината на Бейб Рут от 24-каратово злато JFK Половин милион Долара и на щата Ню Йорк

BGN 14.00

Налично
Налично за поръчка

БЕЙБ РУТ 24-КАРАТНЫЙ ЗЛАТЕН JOHN F KENNEDY ПОЛДОЛЛАРА И ЧЕТВЕРТАК на ЩАТА Ню Йорк!. Сертификат за автентичност и Витрина!.БЕЙБ РУТ 24-КАРАТНЫЙ ЗЛАТЕН JOHN F. KENNEDY ПОЛДОЛЛАРА И ЧЕТВЕРТАК на ЩАТА Ню Йорк!. Сертификат за автентичност и Витрина!.Вие ще получите комплект от 2 монети Бейб Ruth от Съединените Щати, от истинско 24-каратово пласт злато, официално лицензиран 75-ТА ЮБИЛЕЙНА РЯДКО ПОЛДОЛЛАРА КЕНЕДИ и ЧЕТВЕРТАК на щата Ню Йорк!Този официален набор от висококачествени истински монети на Съединените Щати, е произведен от истинско злато 24 карата и се предлага с помощта на уникалния многоцветного автентичен процес, разработен монетным двор Merrick.Комплект от 2 монети на САЩ включва в себе си две автентични монети, които са законно платежно средство : един 24-каратный позлатени полдоллара Кенеди!Един 24-каратный Позлатени Четвертак на Държавността на САЩ!Тримесечие на държавност е украсена с факс с подписа на Бейб Рут!На всяко тримесечие на щата е било Място на раждане, или значимо място на тази Икона.И двете монети са покрити със слой представи 24-каратово злато.И двете монети идват в херметически затворени акрилни притежателя за монети, поставени в луксозен калъф, обтянутый войлоком (3 "x 2-1 / 2"x 1").

Към свойства