.

Фонтан за вода за котки от неръждаема стомана, QIUOIO 108 грама / 3,2 л, Автоматична фонтан за котки, Диспенсер за вода за кучета, Super Silen, Мультифильтрация. Могат да се мият ?

Фонтан за вода за котки от неръждаема стомана, QIUOIO 108 грама / 3,2 л, Автоматична фонтан за котки, Диспенсер за вода за

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

【Магазин "YUNYIZHOU"】 Моля, купувайте оригинални стоки в магазина ▷▷▷ "YUNYIZHOU" с послепродажной гаранция 【Жива вода по-животворящая】 Жива вода - това е водата, която тече.Жива вода е полезна за здравето.Въз основа на този проблем, екипът на QIUOIO е разработила чешма за поене на котки, която позволява на водата да тече непрекъснато.Позволявайте на вашия домашен любимец постоянно пият проточную вода. 【SUS 304 неръждаема стомана - безопасно 】 Този котешки фонтан от неръждаема стомана изработен от неръждаема стомана 304.От неръждаема стомана е не само безвреден за околната среда и хигиенично, тя също износостойка, устойчива е на корозия и ниски температури.По този начин, този фонтан за домашни любимци с високо качество, и вие можете да го използвате за по-дълъг период от време.Не само това, могат да се използват в миялна машина, което е много полезно за домашни любимци. 【Страхотна голям капацитет 3,2 л - Удобно】 Обемът на този котешки фонтанчика обем 3,2 л има много предимства.Това намалява честотата на вашите хранения вода, за улесняване на съдържанието на вашия домашен любимец.Това ще продължат да се хранят на вашия домашен любимец и ще ви даде спокойствие, по време на пътуване.Той има голям капацитет и е подходящ за множество домашни животни. 【Форма на кран - обжалване на】 Екип QIUOIO е открил, че под воден маркуч винаги скитащи домашни животни.Така че ние сме обединени форма на крана с фонтан за домашни любимци, за вашите домашни любимци могат да пият вода с помощта на привлекателни за тях форми на чешмата. 【Мультифильтрация - здраве】 Този фонтан за вода за кучета е снабдена с няколко филтри, включително и филтър с активен въглен (състоящ се от памук с висока плътност, слой йонна смола и слой от активен въглен) и филтрирането на гъба.Мультифильтрационная система филтрира от водата косата, остатъците от храна, микроорганизми и неприятни миризми.

Към свойства