.

Дъска за котешки Драскотини NA Magic Organ, Сгъваема и Деформируемая Дъска За котешки Драскотини, Дъска за котешки Нокът От Гофриран картон, Подходящи За вторична прераб?

Дъска за котешки Драскотини NA Magic Organ, Сгъваема и Деформируемая Дъска За котешки Драскотини, Дъска за котешки Нокът

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

[интересна играчка за котешки драскотини] тази вълшебна органна дъска за котешки нокът може да промени интересни форми, привличат котешки очи и увеличавате котешки любопитствоDinged топчета вътре ще привлече котката на лазанию, царапанию, лежанию, триенето, прятанию и т. Направете за вашата котка още повече забавление. [защитете своите мебели] котките по природа скърца със нокти.Те поцарапают вашите мебели с остри нокти.Придобиване на тази дъска за котешки нокти, можете по-добре съответства на характера на вашата котка.Това е добър начин да поддържате вашите мебели и да защитят котката ви от самота. [уникален дизайн] тази дъска за котешки драскотини може да се промени на различни интересни форми по желание.Това може да предизвика у котката различни усещания от докосване, за които е трудно да се устои.Може да се сгъва във формата на костите, и котката също може да се сгъва в малка яслата за нейната почивка, която може да се сгъне и да се рециклират за ваше удобство. [висококачествени материали] тази дъска за скретчинга котки изработени от гофрирана хартия с висока плътност, която е гъста и плътна, че прави бяла дъска за скретчинга здрава.

Към свойства