.

Варел за Масаж на краката HTLLT Кофа за Сауна,Кофа За баня от чисто дърво, Мивка за баня за краката Ръчно изработени Аксесоари за Сауна за Вана за Вана за крака, Бъчва ?

Варел за Масаж на краката HTLLT Кофа за Сауна,Кофа За баня от чисто дърво, Мивка за баня за краката Ръчно изработени Аксесоари

BGN 25.53

Налично
Налично за поръчка

◇○ ◇Материал : Изработен е от естествен дъб, екологично чист, здрав и издръжлив ◇○ ◇Подарък : може да се дарят на други хора, моля, сложи го на сухо или на хладно и проветрено място, когато не ги използвате. ◇○◇ Повърхност : при идеален за газиране се получава гладка повърхност. ◇○◇Конструкция : Дъното е интегрирана структура, осигуряваща липса на загуби и течове. ◇○ ◇ Добре дошли : Много Ви благодаря, че дойде в магазина Ми, това ще бъде вашият най-добър избор. ◇○ ◇Материал : Изработен е от естествен дъб, екологично чист, здрав и издръжлив. ◇○ ◇Подарък : може да се дарят на други хора, моля, сложи го на сухо или на хладно и проветрено място, когато не ги използвате. ◇○◇ Повърхност : при идеален за газиране се получава гладка повърхност. ◇○◇Конструкция : Дъното е интегрирана структура, осигуряваща липса на загуби и течове. ◇○ ◇ Добре дошли : Много Ви благодаря, че дойде в магазина Ми, това ще бъде вашият най-добър избор. ◁【Подробно описание на】▷ Име на продукта : Вана за крака, баня за крака, кофа за сауна Материал : дъб, направено ли е ръчно : да, Височина на нивото на водата : 25 см или по-Диаметър на дъното : 38 см Височина отвън : 35 см Забележка : Размер : Всяка дървена ваната за крака е изработена ръчно с грешка в 1-2 виж Особености зависят от реалното получаване.

Към свойства