.

Торби за боклук на съвсем малък обем 4 Литра, в Торби за боклук на съвсем малък, Торби за боклук и за офис, Баня, Кухня, Спални, 3 ролка / 60 Точки (златен)

Торби за боклук на съвсем малък обем 4 Литра, в Торби за боклук на съвсем малък, Торби за боклук и за офис, Баня, Кухня,

BGN 5.99

Налично
Налично за поръчка

【Опаковка и размер】: Торби за боклук с завязками подходящи за повечето от боклуци кошчета, размерът на тези торби за боклук с завязками е 17,7 "x 19,7" (45 см * 50 см), 3 поименно, във всяка опаковка се само на 60 торби 【Здрав】 : Ние утолщили ни торба за боклук, ще откриете, че ни торба за боклук не бие, защитено от много издръжлив и траен. 【Дизайн ДРЪЖКИ】 : ОТ двете страни на торбата за боклук има дръжки, с негова помощ може лесно връзване на възли, контрол на миризмата, благодарение на този дизайн ни е удобно да вдигне чантата, и едновременно съдържа ръцете си чисти. 【Висококачествени материали】 : Нашите торби за боклук с завязками са изработени от материал HDPE, нетоксичен, без мирис, по-устойчиви. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】:Този торба за отпадъци, предназначени не само за баня, спални, хол, кухня, хотели, пикник, училището, офиса, но и за съхранение на чанти, хранителни продукти, храни за вкъщи, магазини, ресторанти, търговци на дребно, на касата. 【Опаковка и размер】: Торби за боклук с завязками подходящи за повечето от боклуци кошчета, размерът на тези торби за боклук с завязками е 17,7 "x 19,7" (45 см * 50 см), 3 поименно, във всяка опаковка се само на 60 торби. 【Здрав】 : Ние утолщили ни торба за боклук, ще откриете, че ни торба за боклук не бие, защитено от много издръжлив и траен. 【Дизайн ДРЪЖКИ】 : ОТ двете страни на торбата за боклук има дръжки, с негова помощ може лесно връзване на възли, контрол на миризмата, благодарение на този дизайн ни е удобно да вдигне чантата, и едновременно съдържа ръцете си чисти. 【Висококачествени материали】 : Нашите торби за боклук с завязками са изработени от материал HDPE, нетоксичен, без мирис, по-устойчиви. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】:Този торба за отпадъци, предназначени не само за баня, спални, хол, кухня, хотели, пикник, училището, офиса, но и за съхранение на чанти, хранителни продукти, храни за вкъщи, магазини, ресторанти, търговци на дребно, на касата.

Към свойства