.

Масичка за оръжие диван с основа от ЕВА. Утяжеленные страна. Подхожда повече на квадратен облегалки на стола (тъмно кафяво)

Масичка за оръжие диван с основа от ЕВА. Утяжеленные страна. Подхожда повече на квадратен облегалки на стола (тъмно кафяво)

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Удобно седнете сега - с нашите тавата за диван капаци подлакътници можете да се отпуснете на дивана, като има всичко необходимо под ръкаТази масичка за напитки с подлакътника на дивана е противоскользящее основание за лесен достъп до вашите закуски, гаджетам, дистанционно дистанционно управление, мобилен телефон и много други.Вече няма елементарно - Да, вашата стая е подредено и организирано, не забравяйте да сложите всичките си неща на леснодостъпно масичката за кафе.Повече място за вашите напитки - Освен за съхранение на вашите джаджи, нашата модерна полк за диван капаци подлакътници от МДФ достатъчно вместительна за любимите си топли или студени напитки.Този тава за диван капаци подлакътници с размери 16,5 х 12,6 х 0,24 инча отлични за кв. подлакътници на столове и мека мебел. (42 x 32 x 0,6 виж). Издръжлив материал - Специално изработени от древесноволокнистой плочи със средна плътност, нашите диванные поставка за дивана се различават по якост и устойчивост на износване.Използвайте тези сгъваеми организаторите за оръжие дълги години.Удобен за почистване и съхранение - да се грижим за вашите диванным маса-тава за дивана е лесно.

Към свойства