.

Тава за хартията, Преносим Бамбук Тава, Тава за Хартията на Цигари за предварително Раскатанных Шишарки, Малки размери (5,4x3,5 инча)

Тава за хартията, Преносим Бамбук Тава, Тава за Хартията на Цигари за предварително Раскатанных Шишарки, Малки размери (5,4x3,5

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

➡[Бамбуков поднос с колела] : Нашият портсигар е изработен от естествен бамбукСтойте далеч от тези неприятни миризми метални тави ➡ [Чудесно за ролка хартия] : Изработен е от естествен бамбук. ➡[Перфектен дизайн] : Лесен за употреба, упрощающая почистване и която идеално допълнение към вашия набор и ежедневието си!. ➡[Изискан размер] : Този поднос от бамбуково дърво е на повърхността на търкаляне на перфектния размер.Той е достатъчно малък, за да може да бъде лесно да се съхранява в выдвижном кутия и т. ➡ [Прекрасен подарък] : бамбуков поднос количка е много подходящ като подарък-изненада за жени, мъже, момичета или момче, който е идеален избор за годишнина, рожден ден, Свети Валентин, Коледа и Деня на благодарността, и на получателя, той трябва да се радвате.

Към свойства