.

Превръзка на главата-Тюрбан с завязками за сатенена подплата REVEIL, Модерна Обвивка за коса в Сгъвката, Лек Дишащ Еластичен Прическа, Стилна Шапка за сън, Подарък-Бин?

Превръзка на главата-Тюрбан с завязками за сатенена подплата REVEIL, Модерна Обвивка за коса в Сгъвката, Лек Дишащ Еластичен

BGN 12.49

Налично
Налично за поръчка

Се плъзга напред само за броени секундиНе се изисква подчеркивающих шалове, игли или магнити.Допълнителен обем с естествени гънки придава на лицето привлекателен външен вид.Лека, мека и дишаща, с 4-лентова еластичност.Идеална за засаждане : остава на място, без да е твърде стегнат или свободна.Носете го на всички случаи на живота облечени или опущенным, включително излизане на улицата, на работа, на фитнес, на пътуване и много други.Остава в сила по време на леки упражнения. 95% Полиестер, 5% ликра.Само ръчно пране.СПОКОЙНА ЕЛЕГАНТНОСТ : Побира незабавно, обвързването не е необходимо.Естествените гънки и допълнителен обем дават лицето на привлекателен външен вид.НАЙ-ГОЛЯМ КОМФОРТ. 4-лентов еластична тъкан осигурява допълнително удобство, както текстура намалява плъзгане.Меки, леки и дишащи.ИДЕАЛНА за ЗАСАЖДАНЕ : остава на място, без да е твърде стегнат или свободна.Идеално ляга, като придава на косата допълнителен обем.Дизайн на задния джоб държи вашата връзка за коса на едно място.Също така е идеален за жени без коса!.МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА : Гладък сатен хастар предпазва и хидратира всички видове коса : къдрава, права, заплетенные в опашка, дълги, къси и т. КАЧЕСТВЕНА КОНСТРУКЦИЯ : Двупластова плат с 4-лентова растяжкой. Един размер подходящ за повечето жени (обиколката на главата на 21"-22" (53-56 см) в диаметър).Вижте ръководство по размер, за да научите как да се измери главата.ШИРОКА ГЪВКАВОСТ : носете си преди лягане, като нощно капачката или през деня, когато не искате да развалят косата. 95% Полиестер, 5% ликра.Само ръчно пране.СПОКОЙНА ЕЛЕГАНТНОСТ : Побира незабавно, обвързването не е необходимо.Естествените гънки и допълнителен обем дават лицето на привлекателен външен вид.НАЙ-ГОЛЯМ КОМФОРТ. 4-лентов еластична тъкан осигурява допълнително удобство, както текстура намалява плъзгане.Меки, леки и дишащи.ИДЕАЛНА за ЗАСАЖДАНЕ : остава на място, без да е твърде стегнат или свободна.Идеално ляга, като придава на косата допълнителен обем.

Към свойства