.

Rocinha 2 куки за растенията, 12 висящи скоба за растения, желязо стенни закачалка за растенията, за саксия, закачалка за птици, хранилки за птици, закачалка за растеният?

Rocinha 2 куки за растенията, 12 висящи скоба за растения, желязо стенни закачалка за растенията, за саксия, закачалка за

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

✔ Многоцелеви : Тези железни висящи куки са подходящи за висящи хранилки за птици, саксиите, светлини, камбани, свещници, пътни светлини и т може да се използва както на закрито, така и на открито, като допълва изискан външен вид. ✔ Високо качество и здравина : Нашият окачен скоба за растения, устойчиви на корозия, има сверхпрочную стоманена конструкция, която добре издържа на натоварването.Основната стойка е изработена от висококачествено желязо, здрав и дълъг живот. ✔ПРИВЛЕКАТЕЛНО : Закачалка за растения за градината в селски стил.Моделиране на дълги и буйни форми създава елегантен и модерен външен вид на цветя, листа, пеперуди, веднага ще красят вашия дом и градина!. ✔ ЛЕСЕН МОНТАЖ : Стенен плантаторные куки са с широк кръг от сценарии за използване.Просто вкрутите винтове в мястото на инсталиране, можете да го монтирате на стената, тераса, оградата или на балкона.Той изглежда страхотно, както вътре, така и отвън, както и в градината. ✔ Опаковка : Стенен куки за плантатор включват 2 куки с 4 крепежни винта.Приблизителен размер : 12,8 х 9,6 инча.Тази кука за външно декор лесно ще задържи си хранилки за птици и други аксесоари. ✔ Многоцелеви : Тези железни висящи куки са подходящи за висящи хранилки за птици, саксиите, светлини, камбани, свещници, пътни светлини и т. може да се използва както на закрито, така и на открито, като допълва изискан външен вид. ✔ Високо качество и здравина : Нашият окачен скоба за растения, устойчиви на корозия, има сверхпрочную стоманена конструкция, която добре издържа на натоварването.Основната стойка е изработена от висококачествено желязо, здрав и дълъг живот. ✔ПРИВЛЕКАТЕЛНО : Закачалка за растения за градината в селски стил.Моделиране на дълги и буйни форми създава елегантен и модерен външен вид на цветя, листа, пеперуди, веднага ще красят вашия дом и градина!. ✔ ЛЕСЕН МОНТАЖ : Стенен плантаторные куки са с широк кръг от сценарии за използване.

Към свойства