.

13 бр. Играчки за Морски Свинчета, Набор от Играчки за Зайци, Натурални Дървени Играчки за Хамстери за Грижа за Зъбите е най-Добрият Избор за Зайци, Морски Свинчета, П?

13 бр. Играчки за Морски Свинчета, Набор от Играчки за Зайци, Натурални Дървени Играчки за Хамстери за Грижа за Зъбите е

BGN 8.39

Налично
Налично за поръчка

?【Играчки за зайци】- Подаръчен комплект дъвчащи играчки за зайци включва : Слама торта с ябълки, дървени шпажки + голямо колело с камбана + гира + кръг от ябълка клони + двоен дървен блок + върба топка + Сепак такрау + ябълкова клонка ?【Се ГРИЖАТ за ЗДРАВЕТО на】- Тези дървени играчки за дъвчене за морски свинчета дават на малкия грызуну отлична възможност да играят и тренират!Запазва ги здрави и активни и им помага да се по нов начин да се забавляват на околната среда. ?【Детски играчки за ДЪВЧЕНЕ за хамстери】 Играчки за морски свинчета, изработени от първокласен дървен материал от ябълки, сушени по естествен път, а скоростта на дехидратация се контролира строго, благодарение на тази играчка е слънчев вкус и по-удобен за използване. ?【ПРИЛОЖИМО】 за Забавление, декомпресия и скърцане със зъби за малки домашни любимци.Подходящ за зайци, морски свинчета, чинчили, хамстери, един gerbil, плъхове, птици, гризачи и други малки домашни любимци. ?【ПОКУПКА без да се притеснявате】 - Ако имате коментари или предложения по жевательным играчки за хамстери, моля, свържете се с нас, ние ще ви предложим подходящото решение.Дайте на вашия домашен любимец на чувство за сигурност и принадлежност, бъдете по-близо до неговите собственици.Селективни първокласна дървесина ябълка, висока температура за сушене, строг контрол на скоростта на дехидратация.Много пъти полировался, сглаживал ъгли, за вашия домашен любимец, не поранился.

Към свойства