.

Портативен въздушен компресор за изпомпване на гуми. Портативен въздушен помпа за автомобилни гуми Detcrin 150PSI. Автоматично спира инфлацията. За Автомобилен Мотор Мо?

Портативен въздушен компресор за изпомпване на гуми. Портативен въздушен помпа за автомобилни гуми Detcrin 150PSI. Автоматично

BGN 18.63

Налично
Налично за поръчка

Портативен ВЪЗДУШЕН компресор : батерия с капацитет от 3 * 2000 mahпълна батерия може да се зарежда 3 автомобилни гуми (4 мин/1 бр), 15 мотоциклетни гуми (3 мин.), 20 велосипедни гуми (2 мин. / 1 бр), 40 сини топки (1 мин.), на 30 обиколки за плуване. (Не се отнася до товарния гуми).БЪРЗ и УМЕН : Максимално налягане на въздуха в оригиналния преносим въздушен помпата airmoto е 150 паунда на квадратен инч, за презареждане на автомобилни гуми изисква се само на 4 минути пеша. 4 мерна единица е PSI, BAR, KPA, Kg/cm2, Контрол на налягането в гумите по всяко време, изберете съответната стойност на налягането, за изпомпване.Инфлацията спира автоматично, за предотвратяване на прекомерно инфлацията.МИНИ и ПРЕНОСИМИ : височина само с мобилен телефон, най-малко мини въздушен компресор на пазара, може да бъде взет с една ръка, тежи само 1.1 кг и лесно се побира в дамска чанта, раница или в жабката на колата, без да заема много място.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Голям LCD дисплей.По-ясен дигитален дисплей през нощта без вреда за очите.Режими led подсветка и мигане.Осигурете на вас сигнал осветление през нощта.SOS с молба за помощ.По-дълги от 50 см трахея по-удобен за използване.Airmoto оригинален портативен въздушен помпа няма да висят във въздуха. по-дълги надуваема тръба : 19,68-инчов сверхдлинный гъвкав маркуч е по-дълго, отколкото други накачивающие устройство за гуми airmoto, представени на пазара.Използването на дългия маркуч позволява на шинному помпа постоянно се установи на земята, не висене във въздуха.Когато вашите велосипедни гуми, баскетболни топки или пръстени за плуване внезапно се случва, вие изпитвате безпокойство.Когато вие се притеснявате за автомобилни гумите, те трябва да бъдат запълнени с въздух.Когато ви дразни шумен и тежка въздушна помпа.Имате нужда от автомобилен въздушен компресор Detrin.Моля, обърнете внимание : . Тъй като въздушен компресор за кола опакова и транспортира в кутия в полузаряженном състояние (50-80%), зареждане на батерията е само 40-60%.Напълно заредете я преди първата употреба. Мини електрическа помпа, трябва да се презареждат на всеки 3 месеца по време на съхранение. Ако вие не го използвате за дълго време.Моля, заредете се с интелектуалния помпа за помпане на гуми на 80% от капацитета за съхранение. Благодарение на принципа на работа въздушна помпа за колело.Разделителна способност е 80 децибела шум.Това може да изглежда малко силен.

Към свойства