.

100 БР. Маска за лице за Възрастен за Еднократна употреба на Маски За Лице, Маски за съвсем малък Регулируема Маска Ушна Контур 3-Слойная Однотонная Маска за Жени и Мъ?

100 БР. Маска за лице за Възрастен за Еднократна употреба на Маски За Лице, Маски за съвсем малък Регулируема Маска Ушна

BGN 8.91

Налично
Налично за поръчка

Нетъкан материалУшна кръг се затваря. 3-слойная удобна маска.Еднократна маска унисекс, един размер.Високо качество : маски за Еднократна употреба са изработени от висококачествени текстилни материали, меки и удобни, а също и нежните за кожата.Трислоен дизайн е много подходящ за ежедневна употреба.Сверхмягкий еластичен ухото на куката елиминира натиска върху ушите и осигурява максимален комфорт.Може да се използва със скоби за ушни куки за подобряване на комфорта.Всички тези маски за еднократна употреба.Те са за еднократна употреба и не може да се използва повторно.Прилагането на причина : Много е подходящ за вътрешно, външна употреба, у дома, на офиса, пътуване, пазаруване, обучение и лична употреба.Описание : Трехслойная удобна маска.Еднократна маска унисекс, един размер.Високо качество : маски за еднократна употреба са изработени от висококачествени текстилни материали, меки и удобни, а също и нежните за кожата.Трислоен дизайн е много подходящ за ежедневна употреба.Сверхмягкие еластични уши куки елиминират натиска върху ушите и осигурява максимален комфорт.Може да се използва със скоби за ушни куки за подобряване на комфорта.Всички тези маски за еднократна употреба.

Към свойства