.

Гидроколлоидный помощ от акне (20 band-спин), Голяма Защитна маска от акне голям размер, Помощ от акне по-голям размер за покриване на големи обриви, Хирургична помощ, С?

Гидроколлоидный помощ от акне (20 band-спин), Голяма Защитна маска от акне голям размер, Помощ от акне по-голям размер за

BGN 10.50

Налично
Налично за поръчка

Голямо покритие : Помощ в голям размер, с оформяне на форма е подходяща за горещите точки от акне, като носа, брадичката и бузата"Включва 20 лепенки с размер 60 х 50 мм. Ефективна грижа : Нежно премахва гной и замърсяване направо от източника, ефективно екраниране и успокоява петна.Силна адхезия : петна от акне ще намалят габаритните си пъпка за една нощ или дори высосут цялата мръсотия.Получавате по-процес на изчезване на тези акне с помощта на нашите band-спин.Високо качество : Изработен е от медицинска hydrocolloid с висока абсорбираща способност.Тънък, прозрачен, дискретно, подходящ за жени и мъже.Индивидуална опаковка : Всяко изделие поотделно опаковани в запечатан пакет, можете да го носите със себе си по пътя, това е удобно и хигиенично. Много голяма извита форма подчертава контурите на горещите точки от акне, като брадичката, носа, челото, гърба и бузите.

Към свойства