.

2 Опаковки Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Уши, Обеци, Еднократно, Определени за Пиърсинг, Безболезнен, Лесен За Използване Пистолет за Пробиване на Уши, Наб?

2 Опаковки Пистолет за Самостоятелно Пробиване на Уши, Обеци, Еднократно, Определени за Пиърсинг, Безболезнен, Лесен За Използване

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Съдържание на пакета : 2 броя пистолети за пробиване на уши, 2 броя ушни игли и 2 парчета от алкохолни подложкиВсяко устройство съчетава в себе си пистолет за пробиване на уши с вградена ушния карфица.Удобство : Мини размер, лесна за употреба, лесно отправени в мястото, където искате да пробива ушное дупка.Няма болки, може да се достави, чрез контролиране на това.Сигурност : Продукти, медицински консумативи, индивидуално запечатанная опаковка.Широко приложение : Подходящ за професионална перфорация и домашна перфорация.Лесен за използване : Професионален домакински пистолет за пробиване на уши - Измийте си ръцете-Отворете опаковката - Почистете ушите с помощта на приложените тампони a-lcoh - Отбележете ушите - Прицелитесь, кликнете и готово.Име на продукта : Еднократна комплекти за пробиване на уши Цвят : Както е показано на снимките, са на разположение различни стилове.Подходящ е както за пиърсинг на ушите, носа, устните, така и за морския пиърсинг моля, Обърнете внимание : Тъй като това е саморазрушающийся комплект за еднократна употреба, моля не се "опитват" и не е "тест", с натискане върху него.Начин на приложение : Стъпка 1. Почистете ушите на алкохолна вълна. Използвайте маркери, за да отбележи точки, които искате да пробива. Дръжте пистолет за пробиване на уши марка на ухото. Силно натиснете надолу, родословни ще остане на ушках, а корпуса на пистолета автоматично ще падне.За заедающем разтвор : 1.

Към свойства