.

Сладък Еднорог, Детски Гъба за баня, Топки за Малки Момичета И Момчета, Мрежест Хоп За Душата, Отшелушивающая Гъба За Баня, Средство За Прочистване на Тялото, Аксесо?

Сладък Еднорог, Детски Гъба за баня, Топки за Малки Момичета И Момчета, Мрежест Хоп За Душата, Отшелушивающая Гъба За Баня,

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

❤Сладък еднорог : Гъба за душ, украсена с единорогом, пухкави сеточка гъба за душ създава гъста пяна с малко душ гел или на сапун, което прави кожата по-мека и гладка ❤Средство за ИЗМИВАНЕ на ТЯЛОТО : Тези гъба за вана с люфой нежно ексфолиране на кожата и ефективно почиства порите, прави кожата по-здрава и копринена. Подходящ за деца, жени и мъже. ❤ Дизайн на захващане : с дългият висящ шнурком, идеален за закачалки в банята или отвора на куката.идеално се съчетава с вашата закачалка за кърпи, лесен за използване и вешается да изсъхне, когато не го използвате. ❤Качествен материал : Скъпа гъба за баня за децата е изработена от материал PE + PVC, безвредни за e-co и трайни, супер мека и гъста, не оставя драскотини по тялото си. ❤ Идея за подарък : В наличност 2 цвят, розово и синьо, всяка от които изобразява красив еднорог, най-добрият избор за закупуване и като подарък за вашето семейство или приятели, особено за децата, наслаждающихся къпане.Технически характеристики на : 1) Вид : порести топчета за вана. 2) Материал : PE + PVC.3) Цвят : розов, син. 4) е Подходяща за деца, жени, мъже.Характеристики : 1) Меко усещане за ръце, плътно сетчатое дупка.

Към свойства