.

HotLive Подложка за вътрешната страна на вратата (32 x 20 Бежово) Подложка за предната, задната врата с гумена подложка, Нескользящий, Впитывающий Мръсотия Подложка за вл?

HotLive Подложка за вътрешната страна на вратата (32 x 20 Бежово) Подложка за предната, задната врата с гумена подложка,

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

?【Прост дизайн】 врата подложка е изработена от висококачествен полиестер и естествен каучукПрост стил ще се превърне просто за декорация на дом за тези, които обичат живота. 32 "x 20" отговаря на изискванията за размерите на входната врата.Дебелина 0,4 инча гарантира, че вратата не се заби при отваряне и затваряне.Тя е подсилена космическия замък, който изглежда по-елегантен и красиви. ?【Здрава и нескользящая】 Висококачествен полиестерен плат бързо абсорбира влагата, с обувки и ефективно премахва мръсотията.Вътрешната врата на мат Hot Live по-добре предпазва вашия пол, независимо от времето. облицовка от естествен каучук ефективно предотвратява движение или летенето, е най-добре защитава вас и вашето семейство. ?【Лесно почистване】 подложка за входните врати могат да се почистват с пералня и прахосмукачка, той остава в добро състояние след многократно почистване.Можете също така да е леко почука по него с ръце за бързо и лесно почистване. ?【Широко приложение】 Изтривалка ще се превърне в чудесно допълнение към вашата входна врата, коврику за антре, стълбище, двор, двор, гараж, пране, тераси, кухня, баня или всяка места с натоварен трафик.

Към свойства