.

Sades Spirit Wolf 7.1 Стерео USB Детска Слушалки Слушалки с Микрофон Регулатор на силата на Звука на Дихателните Led Светлини за КОМПЮТЪР (Синьо-бял)

Sades Spirit Wolf 7.1 Стерео USB Детска Слушалки Слушалки с Микрофон Регулатор на силата на Звука на Дихателните Led Светлини

BGN 5.98

Налично
Налично за поръчка

Ненасочено кондензаторен микрофон може да улови всеки детайл реч при събиране на звуци, той се отличава с висока чувствителност и широк честотен отговор микрофона може свободно да се разположат така, че той улавливал гласа си на 360 градуса, или запази мълчание, когато вие не искате да сте чували.Скрити слушалки - Удобни за кожата на линия за уши с дължина 2 метра-Детска слушалки 3 D Surround SADES Spirit Wolf Gaming. стабилен аудио изход, на звука и точно позициониране, могат да улови слаби промени звука и определи позицията на глас. Тази детска слушалки USB не се поддържа от PS3 игри, PS4 или XBOX 360 / ONE. Тази детска слушалки USB съвместим с Mac, но драйвер за звука 7. компенсира високоговорители, с помощта на чип 3 D virtual 7.1 звук decoder за постигане на ефекти 7.

Към свойства