.

Активен Удължител Unitek USB-C 32 Метра, 32 Метра, удължителен кабел USB 3.0 от мъжете, за Жената, за Oculus Rift, принтер Xbox Kinect и Playstation, Уеб камерата с адаптер на захранване 5V2A, два ?

Активен Удължител Unitek USB-C 32 Метра, 32 Метра, удължителен кабел USB 3.0 от мъжете, за Жената, за Oculus Rift, принтер

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

【Разширяване на USB-C 30】 Стандартен USB конектор тип A за въвеждане на кабел с клъстер конектор.Включвайте в отдалечени USB-устройства, като принтер, мишка, високоговорител, Wi-Fi приемник, Playstation, клавиатура, Oculus Rift S, Xbox 360 Kinect, камера, уеб камера, Htc Vive, слушалки виртуална реалност, Usb hub, USB флаш устройство, твърд диск, геймпад и някои други популярни USB-устройство. Забележка : Този кабел не се препоръчва да се използва за зареждане. 【Стабилна И супер производителност】 Вграден чипсет GL3523 с двойно усилване на сигнала, защита от електромагнитни смущения (EMI) и електростатично разреждане (ESD) осигуряват отлична проводимост.Има конектор dc (3,5 *1,35 мм), включете адаптера на захранване 5 В 2 Но за да се гарантира стабилен пренос на данни, захранване и защита от обратно напрежение. 【SUPPERSPEED пренос на данни】 Поддържа високоскоростен пренос на данни USB 3.0 със скорост до 5 Gbit/с. Скорост на предаване на данни в USB 3.0-10 пъти по-високи, отколкото USB 2.0, той също така е обратно съвместим с устройства с USB 2.1, щепсела и да играе, драйвер не е необходим.

Към свойства