.

Topper за Коледната Елха, Голям Лък за Топперов с размер 13 х 34 инча с Вкара Лъскава Сатенена Панделка, Лента с Тел Край за Украса на Коледната елха и подаръци (Сребрист)

Topper за Коледната Елха, Голям Лък за Топперов с размер 13 х 34 инча с Вкара Лъскава Сатенена Панделка, Лента с Тел Край

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

?【Изискан дизайн】 topper за коледно голям размер 13x34 инча с богато тиксо, повърхността на коледните banta с пайети, като цяло блестящ, много нежна и красива ?【ВИСОКО качество】Коледен декоративен лък с серпантинами е изработена от полиестер, в краищата на лентата са снабдени с гъвкави метални жици, които лесно да се поддържа в добра форма. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Вземи лък за коледната елха, разпространение на информация и придайте му форма на правото, прикрепете го към коледното дървото с помощта на дантела и се разтварят лента, за да получим перфектната topper за коледната елха. ? 【Е възможно рециклиране на】 Този лък в голям размер, лесно да се повреди и выцвести, и можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Можете да го използвате многократно, по много поводи, като Коледа, рожден ден, сватба и т. ?【ПРИЛАГАНЕТО на】 Коледно дърво big bow идеални за украса на коледната елха, врати, камини, стълбища и други места по време на коледните празници, което може да създаде атмосфера на празника.Лък и се предлага в кутия за подарък и може да се превърне в приятен подарък за семейството или приятели. ?【Изискан дизайн】 topper за коледно голям размер 13x34 инча с богато тиксо, повърхността на коледните banta с пайети, като цяло блестящ, много нежна и красива. ?【ВИСОКО качество】Коледен декоративен лък с серпантинами е изработена от полиестер, в краищата на лентата са снабдени с гъвкави метални жици, които лесно да се поддържа в добра форма. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Вземи лък за коледната елха, разпространение на информация и придайте му форма на правото, прикрепете го към коледното дървото с помощта на дантела и се разтварят лента, за да получим перфектната topper за коледната елха. ? 【Е възможно рециклиране на】 Този лък в голям размер, лесно да се повреди и выцвести, и можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.

Към свойства