.

4 Опаковки Многократно маска за лице с Дихателни клапа, Регулираща маска за лице с 8 Филтри, Дишащи Памучни Маска за лице с Тел, за носа, за Очила, Почистваща Маска за ?

4 Опаковки Многократно маска за лице с Дихателни клапа, Регулираща маска за лице с 8 Филтри, Дишащи Памучни Маска за лице

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Удобен мек дишащ памук ? Материал - 3-слойная дизайн от 100% полиэстерового памук, 5-слойный филтър с активен въглен. подходящ за дълго носене на кожата, удобна, мека, притежава предимствата на премахване на пот и отлична пропускливост на въздуха. ? Регулируема тел за носа + ПОДОБРЕН ДИЗАЙН, за тези, които носят очила - вие откривате си фигура!Идеално подхожда на вашето лице.Пластичните носа лайсни предпазват от ръми точки. ? Регулируеми ушни панти - Размерът може да се регулира в зависимост от вида на главата на повечето хора.?РАЗМЕР : от 8,50 "x6. ? Перфектен дизайн-Може да се замени конструкция на филтъра = Двойни филтри.Дишащ памук материал + дихателен клапан = Леко дишане. ? Пакет включва-4шт 3 слой памук за лице и 8шт 5 слоя филтър с активен въглен. ? Широко приложение - Стилен дизайн унисекс.Подходяща за партита, къмпинг, училища, вътрешен офис, супермаркет, парк, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба и т. ??? Добре дошли в HEALT SHOP, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.

Към свойства